Mějte nádobí dokonale čisté a zároveň šetřete


špinavé nádobí

Jedním ze zásadních požadavků na kvalitu služeb a hygienu v gastronomických provozech je i čistota veškerého nádobí. To je velmi důležité. Všichni si ale dovedeme představit, jak obtížné ale mytí tak velkého množství nádobí je. Ovšem není to jen otázka náročnosti, ale i otázka spotřeby mycích prostředků, vody a energie. Do jisté míry tedy i problematika ekologického charakteru.
Máte tedy dvě možnosti, buď budete dělat vše po staru, jako dosud, nebo pro svoji provozovnu využijete zcela nový a unikátní systém mytí nádobí http://www.gastrojindra.cz/usporne-myci-systemy-wexiodisk/.

Tento patentovaný systém umožňuje dvojitý finální oplach s menší spotřebou vody. To je naprostá novinka u profesionálních myček nádobí. S nižší spotřebou vody tak ušetříte nejen onu vodu, ale tím i finanční prostředky za její spotřebu, která je v gastronomickém provozu více než velká. Dále však ušetříte nemalé částky i za ohřev vody.

talíře, hrnky, nádobí

Tajemství dvojitého oplachu

Jak tedy celý systém vlastě funguje, ptáte se?  Tajemství tkví v oplachu. Ve stručnosti:
·        V první fázi oplachu je použita voda z mycí fáze.
 
·        Ve druhé fázi oplachu je využita čistá voda ohřátá na 85°C – 90°C, ta však nejde do kanalizace, ale je sbírána pro další mytí.

Názorně tedy vidíte, že šetříte vodu, ohřev i chemické prostředky pro mytí nádobí a to už se vyplatí.

Konec předmývání a horám špinavého nádobí

S tímto novým patentovaným systém nemusíte nic složitě předmývat. Už žádné dřezy a hory špinavého nádobí. Odpadne mnoho ruční práce a vy se budete moci v klidu soustředit na důležitější úkoly. Vždy však budete mít jistotu, že veškeré nádobí bude šetrně, ale dokonale umyté a čisté.

Přání každého zákazníka totiž je vynikající pokrm podávaný na dokonale čistém nádobí. Investujte tedy do nového systému mytí nádobí a vždy budete mít o spokojené zákazníky postaráno, navíc s vědomím, že šetříte přírodu i své finance.

skleničky, myčka nádobí

Mějte nádobí dokonale čisté a zároveň šetřete
Ohodnoťte příspěvek
Tento záznam byl publikován v Technika . Uložit odkaz do záložek.